Εκτύπωση |  Κλείσε αυτό το παράθυρο

Η Χώρα του Πήτερ Παν

Διεύθυνση
Στρατηγού Σαράφη 55, Αγ.Ιωάννης, Καλαμαριά,
Τηλέφωνο
2310460895
E-mail

Ανοιχτά: Δευτέρα - Πέμπτη: 17:00 - 22:00

Παρασκευή - Κυριακή: 10:30 - 14:00 & 17:00 - 22:30

Η χώρα του Peter Pan είναι ένας παιδότοπος φτιαγμένος από γονείς για γονείς. Κατανοούν σε βάθος τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει ο καθένας για ένα χώρο όπου η ασφάλεια, η υγιεινή, η αισθητική και το δημιουργικό πρόγραμμα απασχόλησης των παιδιών παίζουν κύριο ρόλο σε μία οικογενειακή έξοδο παιδιών και μεγάλων.

Η χώρα του Peter Pan θα ταξιδέψει τα παιδιά σας σε μία χώρα γεμάτη παιχνίδι, φαντασία, κέφι, γέλιο και αξέχαστες στιγμές, με παιχνιδοκατασκευές, διάφορες δραστηριότητες, φουσκωτά και πισινόμπαλες. Όσο για τους λιλιπούτιους φίλους μας, έως 3 ετών, υπάρχει ειδικός χώρος (baby park) εξοπλισμένος με soft παιχνίδια. Αφού ο Peter Pan έχει αναλάβει να ταξιδέψει τα παιδιά με ασφάλεια και με τη φροντίδα του εξειδικευμένου προσωπικού στη χώρα του, οι γονείς μπορείτε να απολαύσετε, χωρίς άγχος, τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό τους, σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής, σε ξεχωριστή αίθουσα και με ατέλειωτη θέα στη θάλασσα. Επειδή ο παιδότοπος κατανοεί τις δυσκολίες που υπάρχουν σε όλους τους γονείς που θέλουν να προσφέρουν το καλύτερο στα παιδιά τους, γι’ αυτό το λόγο υπάρχουν πολλές προσφορές, για τις οποίες μπορείτε να ενημερωθείτε από την σελίδα τους στο facebook.

Εδώ μπορείτε να διοργανώσετε εξαιρετικό party για την πιο ξεχωριστή ημέρα του παιδιού σας. Ατελείωτες ώρες δημιουργικής απασχόλησης και ασφαλούς παιχνιδιού, μέσω ψυχαγωγικού προγράμματος που περιλαμβάνει face painting, σβήσιμο τούρτας με τον Peter Pan ή την Tinkerbell, κέφι και χορό με τον Mickey ή την Minnie, μπαλόνια και πολλές ακόμη εκπλήξεις.

Μπορείτε να διοργανώσετε το party μόνο με 250€ για 50 άτομα, με πολλές παροχές.

Εκτύπωση |  Κλείσε αυτό το παράθυρο